Vegrad mora vratiti 800.000 eura

Bez autora
Jun 17 2010

Ministarstvo gospodarstva protiv slovenskog građevinskog poduzeća Vegrad predlaže ovrhu u iznosu od 800.000 eura koje je društvo primilo iz europskih strukturnih fondova za projekt izgradnje hotela u okviru Celovških dvora u Ljubljani. Ministarstvo je ustanovilo da stanje građevinskih radova nije onakvo kakvo je navedeno u zahtjevu, odnosno da je tijekom kontrole na terenu utvrđeno da je u projektu došlo do odstupanja. Ministar je bio iznenađen informacijom iz medija da se taj prostor, odnosno građevinska jama, sada prodaje za neku drugu namjenu, što je suprotno onome za što je Vegrad dobio sredstva.

Vegrad mora vratiti 800.000 euraMinistarstvo gospodarstva protiv slovenskog građevinskog poduzeća Vegrad predlaže ovrhu u iznosu od 800.000 eura koje je društvo primilo iz europskih strukturnih fondova za projekt izgradnje hotela u okviru Celovških dvora u Ljubljani.

Ministarstvo je ustanovilo da stanje građevinskih radova nije onakvo kakvo je navedeno u zahtjevu, odnosno da je tijekom kontrole na terenu utvrđeno da je u projektu došlo do odstupanja, izjavio je ministar gospodarstva Matej Lahovnik.

Ministar je bio iznenađen informacijom iz medija da se taj prostor, odnosno građevinska jama, sada prodaje za neku drugu namjenu, što je suprotno onome za što je Vegrad dobio sredstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik